Onze telers

Promotie

Deze promotiewebsite Cymbidium.info is een initiatief van de snijcymbidiumtelers en onderdeel van de promotiecampagne voor snijcymbidium. Zij werken samen om jou te inspireren. Ze geven informatie over de veelzijdigheid van – en de toepassingen met Cymbidium. 

Deel jij de liefde voor Cymbidium? Deel jouw creaties met #cymbidiumlover

Heb je een vraag of opmerking over promotie die je graag met ons wilt delen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Jaarrond verkrijgbaar

Cymbidium is het hele jaar verkrijgbaar, maar het aanbod is het grootst van half oktober tot juni. Vraag jouw bloemengroothandelaar naar de actuele beschikbaarheid. Zo geniet jij alle seizoenen van jouw favoriete Cymbidiums.

Cymbidiumteelt

De meeste orchideeën worden twee tot vier jaar met de grootste zorg omringd voor ze bloeien. Pas dan kunnen ze geoogst worden. Het leuke is wel dat hoe ouder de plant wordt, hoe langer en voller de takken. De hoeveelheid takken met bloemen verschilt sterk per plant. Zo kan een jonge plant drie takken hebben en een tienjarige wel veertien. Er zijn zelfs uitzonderingen van planten met meer dan 30 bloeiende takken!

Grootbloemige telers
Kleinbloemige telers
Concepten

Vind je teler:

Telers

Grootbloemig

Kleinbloemig

Concepten

Ontvang de laatste nieuwtjes, weetjes en Cymbidium-tips in je inbox.